Wie zijn wij?

Ons Team

Het 'moeder in je eentje'- team bestaat momenteel uit 4 vrouwen.
Vriendinnen, moeders en allen werkzaam als therapeutes/coaches

Wij zijn:
- Kim Hartveld (Initiator van het evenement, levenscoach/regressietherapeute/kundalinifacilitator en alleenstaande moeder van 2 zoons;

- Miriam Hesseling (Mindfold expert/Merkhaba healer en alleenstaande moeder van 2 zoons);

- Monique Stalenhoef (kindercoach en alleenstaande moeder van 1 dochter)

Wij stellen ons hieronder graag even aan jullie voor!

Kim

Ik ben Kim, de initiator van dit evenement.

In 2015 ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen. Verhuisd naar Oosterhout, alwaar mijn kinderen al op de vrije school zaten. Daar mijn coachingpraktijk voortgezet en een paar jaar later een winkel gestart met mijn zus.

Ik heb mijn kinderen 12 van de 14 dagen.
Ze gaan 1 weekend in de 2 weken naar hun vader. Voor mij was het echt een uitdaging om alles in balans te brengen.
Want ondernemer zijn (van 2 bedrijven), bijna fulltime voor 2 jonge kinderen zorgen EN nog ergens tijd en ruimte voor jezelf maken, was een pittig klusje.
Ik kampte dan ook de eerste jaren van mijn scheiding met ontzettende vermoeidheid, machteloosheid, armoede op alle fronten en vooral veel onbegrip van de buitenwereld.

Ik vond altijd al dat alleenstaande moeders, die bijna allemaal zo keihard knokken om overeind te blijven en alles gestroomlijnd te laten lopen, voor een onmogelijke opgave stonden. Je kunt dit gewoonweg niet in je eentje in 24 uur.
En voor je kinderen zorgen, EN werken, EN voor het huishouden zorgen, EN sociale contacten onderhouden EN voor jezelf zorgen.
Ik nam mezelf voor: Dit moet anders!

Toen ik op een winterdag stevig de griep kreeg samen met mijn beide kids en ik zelf overgevend op de wc zat, 1 kind overgevend op de bank lag en ander boven riep dat hij moest overgeven en ik niet op of neer kon, besloot ik definitief: Dit MOET anders!

Het was een stevige affirmatie voor mezelf: Ik moet een manier vinden om voor mezelf te zorgen MET mijn kinderen erbij, anders hou ik dit niet vol. En hebben mijn kinderen altijd een moeie mama.

En dat heb ik in de loop van de jaren geleerd, met vallen en opstaan. Veel losgelaten, andere prioriteiten stellen en vooral leven in vertrouwen dat er precies gebeurt wat de bedoeling is. En altijd je hart blijven volgen (wat ik overigens al vrijwel altijd deed)
Daarbij heb ik mijn kinderen van jongsafaan al betrokken bij heel veel activiteiten in huis, zodat ik niet alles alleen hoef te doen.

Inmiddels sta ik op het punt mijn winkel te verkopen en loopt mijn praktijk heel fijn. Ik leef niet meer in armoede en heb meer energie dan jaren geleden. Ik ervaar meer rust in lijf en hoofd, terwijl mijn leven nog steeds erg vol en druk is (zeker met 2 schoolgaande kinderen)
Soms vraag ik mezelf wel eens af hoe ik het allemaal combineer. Naja, dat was een leerproces van jaren ;)

Mijn pad hierin enigszins gevonden (het blijft af en toe nog struggelen hoor en bij tijd en wijlen vind ik het echt niet leuk dat alles maar alleen doen;) ), wilde ik dolgraag andere hierin MOEDers ondersteunen.
Want deze groep, die rent van hot naar her of thuis zit met een burnout/lichamelijke klachten, is verrektes onzichtbaar.

Daarom dit evenement.
Het moest er komen!
MOEDers verbinden met gelijkgestemden, een dag waarin ze helemaal ontzorgd worden EN inspiratie opdoen waardoor ze in hun pittige leventje toch balans, licht en energie kunnen ervaren.
En vooral belangrijk: Zijn met andere MOEDers die precies weten hoe het is om deze situatie te zitten :)

En het STAAT. En hoe! Het is geweldig om te ervaren hoeveel MOEDers er positief reageren. Voor mij iig de bevestiging dat het hard nodig is.

Ik hoop je graag te zien op een van onze MOEDer in je eentje dagen!

Miriam

Monique