Behandelaars

Voor de moeders:

Op de dag van het evenement vinden er diverse workshops, behandelingen en sessies plaats.
Zo kun je denken aan een ademworkshop, een vrouwencirkel, healings, EFT, bioresonantie, een energetische behandeling, een ijsbad, kundalini activatie etc etc.

Hieronder stellen alle behandelaars, therapeuten en coaches zich voor (op alfabetische volgorde)
Je leest hier tevens wat ze jou op 10 september kunnen bieden.
Via de link naar hun eigen websites kun je meer informatie van ze vinden en/of vragen stellen.

Op de dag zelf kun je een sessie bij hen boeken.
We streven er naar om zoveel mogelijk MOEDers zoveel mogelijk sessies te kunnen laten doen.
Hiervoor zijn we uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen van zowel behandelaars als MOEDers.

Voor de behandelaars:
Ben jij een behandelaar/therapeut en wil jij ook bijdragen aan het welzijn van de alleenstaande MOEDers?


Check deze link voor meer info.

Behandelaar

Maarten

Lieve jij,

Ik ben Maarten de Jong, geboren op 6-6-1978 in Breda. Als kind wilde ik al de wereld redden en vooral de natuur. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat de natuur alleen zichzelf kan redden. Net zoals in de natuur werkt het ook bij mensen. Ons lichaam is een zelfhelend organisme. Het is niet de pleister die de wond heelt, het is je eigen lichaam. Alles zit al in jou om te helen. Het enige wat nodig is, is balans.

Op het moederfestival geef ik twee VortexHealing behandelingen voor een groep. Hierin channel ik divine energy door je heen om blokkades op te lossen, waardoor je energie weer beter kan stromen. Het kan subtiel zijn en soms enorm transformerend. Je kunt gewoon zitten of misschien liggen als je een matje bij je hebt. Ik geef wekelijks gratis groepshealingen die je kunt bijwonen via de volgende link : https://vortex-healing.web.app

Ook zal ik een groepssessie doen met uitleg over het medicijnwiel en het creatieproces. In mijn praktijk werk ik met deze sjamanistische methode op basis van je geboortedatum. We gaan hierbij uit van dat je in eerste instantie een ziel bent hier op aarde en deze ziel allerlei ervaringen wil opdoen. Net als een pretpark, maar deze ervaringen lijken voor jou net echt en kunnen heel naar aanvoelen. Bekijk jouw wiel en ontdek mijn medicijnwiel in app : https://medicijn-wiel.web.app

Als afsluiting van het evenement kun je bij het vuur van verbinding genieten van de aandacht voor jezelf en voor elkaar. Hier mag je afscheid nemen van wat je niet meer nodig hebt in dit leven en kun je je hartsverlangen opschrijven en offeren in het vuur.


Liefs, Maarten

www.verdieping7.nl


Behandelaar

Ireen

Ik ben Ireen wat vrede betekent en mijn praktijk is www.Irenologie.nl wat de wetenschap van de vrede betekent.

Ik loop al enkele jaren rond op deze mooie aardbol en wens de vrede te brengen in ieders hart en ziel. Mijn luisterend oor en de energie die door mij heen stroomt is er ook voor jou.

Kom kennismaken en laat jezelf verrassen wat we voor jou mogen betekenen.

De werkwijze van Irenologie is heel divers. In afstemming op jou weet ik wat je op dit unieke moment kunt gebruiken zodat je toekomst rooskleuriger zal zijn. Van een aanraking tot een klankbeleving en of een numerologische sessie, er zijn vele mogelijkheden die je bij de vrede in je hart brengen.

Het vuur in je aanwakkeren en je passie laten stromen, dat is iets waar Ireen goed in is en laat dat nu net het thema van ‘Moeder in je eentje’ 2023 zijn. We brengen ook spulletjes mee die we binnen de praktijk Irenologie gebruiken. Jij kunt ze gelijk aankopen en ook meenemen voor een cadeautje bijvoorbeeld.

Fred, mijn man, en Marianne mijn collega ondersteunen me op deze dag zodat we nog meer moeders kunnen verwelkomen en kunnen laten ontspannen.

Dankbaarheid overheerst

We ont-moeten je graag

Marianne en Fred & Ireen

Behandelaar

Renate

Mijn naam is Renate van der Kwast. Met mijn 2 zonen, een kat en een konijn, woon ik op een heerlijke plek in het midden van het land. Na een heftige periode in mijn leven (auto-ongeluk en scheiding) startte de zoektocht naar mezelf. Via transformatief coachen, het sjamanisme, opleidingen rond regressie en reincarnatie en ont-dekkingsreizen hervond ik mijn missie: 𝑴𝒆𝒏𝒔𝒆𝒏 𝒊𝒏𝒔𝒑𝒊𝒓𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒕𝒐𝒕 𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒔𝒕𝒂𝒂𝒏.

Dit doe ik ook in mijn besloten fb-groep Inspiratie tot bewust zijn in verbinding. Voel je vrij je daar aan te melden, als dit je aanspreekt.

In coachpraktijk Onyx zet ik mijn levenservaring, coachkwaliteiten, gaven en mijn intuïtie in, om jou te ondersteunen in het proces om 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒕𝒓𝒐𝒖𝒘 𝒕𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒃𝒍𝒊𝒋𝒗𝒆𝒏 𝒂𝒂𝒏 𝒋𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇.Te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je daarin in de weg staat. Dat kan heel praktisch zijn, iets waar je in het hier en nu tegenaan loopt, maar ook iets wat al langer speelt in je leven. Of wat je hebt meegenomen vanuit vorige levens of je voorouderlijn. Ik loop een eindje met je mee, om je richtingaanwijzers te bieden en ondersteun jou in het proces van transformeren en loslaten van wat je niet langer dient. Mijn aanbod groeit met mijn ontwikkeling mee. Naast mijn werk als levenscoach bied ik persoonlijke readingen met diverse methodes. Als je meer wilt weten over mijn aanbod en over mijn achtergrond, dan nodig ik je uit om mijn website www.coachpraktijk-onyx.nl te bezoeken.

Op het event zal ik 3 x een Circle of Life aanbieden en in de grote tent mijn levensverhaal vertellen, ter inspiratie. Natuurlijk zal daar ook gelegenheid zijn tot uitwisselen en stellen van vragen. Mocht er voldoende tijd zijn, dan eindig ik dit graag met een (korte) drum- zielsklanken-meditatie.

𝘾𝙞𝙧𝙘𝙡𝙚 𝙤𝙛 𝙇𝙞𝙛𝙚

(max 6 deelnemers per ronde)

Inheemse volken kwamen regelmatig in cirkels samen. Lief en leed werden gedeeld, waarbij alles er mocht zijn, vanuit wederzijds respect. Door tijd te nemen om stil te staan bij jezelf en te ervaren dat je niet alleen bent, geef je jezelf een mooi cadeau! In de kringloop van het leven kom je van alles tegen. Delen kan dan helen zijn. Door de drummeditatie met zielsklanken kun je ontspannen en loslaten wat niet langer dient. De andere instrumenten die ik inzet ondersteunen dit proces.

Samen komen in de cirkel- thema ontvouwt zich

✨ Verbinden - met jezelf en met de ander

✨ Inspiratie – ook boodschappen vanuit kaarten

✨ Ontspannende intuïtieve meditatie, afgestemd op de deelnemers

Een beleving, met drum, andere instrumenten en zielsklanken.

✨ Geïnspireerd, ontspannen en opgeladen ga je de tent weer uit!

Meer informatie over zielsklanken en wat het effect daarvan kan zijn, vind je op mijn website.

Warme groet, Renate ✨💜

www.coachpraktijk-onyx.nl

Als je op mijn website iets tegenkomt wat je aanspreekt, dan bied ik voor iedereen die via deze groep een afspraak maakt 10 % korting. Vul daarvoor het contactformulier op mijn website in en geef aan dat je via het Moeder-event komt.

Behandelaar

Willemijn en Ineke

Wie is Willemijn?

Ik werk in mijn eigen praktijk Willemijn Bos (www.willemijnbos.nl) , waarin ik cliënten begeleidt in een transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel en energetische niveau, als iemand letterlijk of figuurlijk niet goed in z’n vel zit.

Ik heb zelf, sinds het overlijden van mijn moeder in 2019, een reis gemaakt om mijn leven, dat toen zwaar voelde, te transformeren naar lichtheid en mijn eigen potentieel laag voor laag te openen. Deze reis bestond onder andere uit onderdrukte emoties en energetische blokkades doorvoelen en het loslaten van mijn baan als dermatoloog. Hiermee ontstond een opening voor mijn eigen praktijk met werken op energetisch niveau in alle lagen en kleuren van bestaan.

Met warmte en flow nodig ik jou uit voor een voor jou passende transformatie.

Wie is Ineke?

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk, Kina Coaching (www.kina-coaching.nl) . Zelfontwikkeling en het begeleiden van mensen hierin is van jongsaf aan mijn hobby en levenswerk. Als tiener heb ik meerdere behandelingen gehad ivm depressie. Eind twintig koos ik ervoor mij los te maken uit de kerk en eind dertig moest ik mijn levenspartner over laten gaan. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik mij vervolgens volledig onderdompelde in ‘spiritualiteit en bewustzijn’ wat heeft gemaakt dat ik het energetisch werk volledig heb omarmt. Daar waar het oordelen jarenlang mijn angel was, kan ik nu vanuit de grond van mijn hart zeggen dat ik met mijn oordeelloze houding en met humor jou de ruimte geef er helemaal te mogen zijn en begeleid ik je in jouw transformatieproces.

Opvoeden in je eentje

Graag leveren Willemijn en Ineke een bijdrage aan het event Moeder in je eentje met dit jaar als thema Vuur en Passie.

Wat bieden wij/wat gaan wij doen?

In een Kundalini flow activatie begeleiden wij je in een proces van bewustwording, overgave en zelfrealisatie. Kundalini energie verbindt jou met je ware Zelf, met de Bron van het bestaan. Het kan zijn dat er nog trauma en blokkades in je systeem zitten. Met het op gang komen van je Kundalini flow, kun je je stapje voor stapje weer vrij, in verbinding en levenslustig gaan voelen.

Door alles wat we meemaken in het aardse leven is onze Kundalini energie vaak vast komen te zitten en/of geblokkeerd. Deze blokkades zorgen onder andere voor vermoeidheid, lichamelijke klachten, stress en kan er zelfs toe leiden dat we moeilijker kunnen verbinden met onszelf, de ander en de bron.

Als je Kundalini energie weer gaat stromen, kun je onder andere het volgende ervaren:

* fitter en energieker voelen

* meer verbinding met de bron, je zelf en de ander

* meer uit het hoofd en meer in je hart/lijf

* mogelijk meer sexuele energie

* versterkte intuïtie en bewustzijn

* blokkades en lichamelijke klachten kunnen afnemen/verdwijnen

* lichaam heelt ook op celniveau

* meer zelfliefde ervaren

Tijdens deze Groeps Kundalini Activatie lig je met gesloten ogen (eventueel dmv oogkussentje) op een matje op de grond en ontvang je de activatie van ons. Wij begeleiden jou in het activeren van jouw Kundalini energie.

Wat kan het effect zijn van deze activatie?

Het kan zijn dat je gaat bewegen of trillen, dansen, beelden krijgt, gaat ‘reizen’ of dat er emoties loskomen. Ook kan het zijn dat je tijdens de sessie alleen een zekere rust ervaart. Vertrouw er maar op dat je lichaam precies weet wat het nodig heeft en dat er dus niets gebeurt wat jij niet aan kan! En de energie kan nog dagen tot enkele weken doorwerken. Soms ongemerkt, soms doordat je ontdekt dat dingen ineens makkelijker gaan.

Behandelaar

Marlie

Lieve moeders,

Vorig jaar was ik zelf als moeder te gast op dit prachtige evenement en wil dit jaar ook graag mijn steentje bijdragen.

Ik ben Marlie, alleenstaande mama van een 9-jarige die 100% bij mij verblijft. Ik ben Nederlandse, maar woon al 13 jaar in België (je zal dat ook wel aan mij horen wanneer ik spreek ☺). Ieder weekend bezoek ik mijn ouders in Nederland en zo geniet ik van het beste van twee prachtige en fijne landen.

Ik werk fulltime, geef eerstehulplessen en als freelancer ben ik kinderanimator op feestjes en evenementen… meer informatie hierover vind je op www.marliedje.be

In een ver verleden studeerde ik geneeskunde, maar die opleiding heb ik door omstandigheden niet afgemaakt. Via verschillende omwegen ben ik bij Rode Kruis Vlaanderen terecht gekomen. Daar heb ik intensief meegeschreven aan het handboek over EHBO. Het is mijn passie om mensen vertrouwen te geven: iedereen kan helpen. In een eerstehulpsituatie overheerst vaak de angst om iets verkeerd te doen, maar in bepaalde gevallen is “niets doen” de grootste fout die je kan maken. Eigenlijk is het verlenen van eerste hulp heel eenvoudig en met de juiste kennis en vaardigheden, kan je al een groot verschil maken in een stressvolle situatie en verdere schade voorkomen.

Als alleenstaande mama leer je (vaak omdat het niet anders kan) zelfredzaam te zijn.

Wanneer je kindje ziek is of pijntjes heeft, ben jij degene waar die op rekent. Daarom geef ik 2 middagsessie rond EHBO (er is steeds plaats voor 6 moeders).

‘s Ochtends sta ik in de grote tent, dan kan je tussen je sessies door of op lege momenten ballondiertjes leren maken… zo heb je een kleurrijk souvenirtje voor jezelf en pik je ook meteen een beetje Eerste Hulp bij Kinderfeestjes mee! Je kan je op elk moment aansluiten, ik zal regelmatig met een nieuw ballonfiguurtje beginnen en de basics uitleggen.

Heel graag tot dan!

Veel creatieve groetjes,

Marlie “Marliedje” van Gils

Behandelaar

Rob Hessels

Dag moedige moeders,

Van harte welkom bij één van de twee workshops "Bezielingsspel" die ik verzorg tijdens het evenement "Moeder in je Eentje" op 1- september a.s.

Ontdek spelenderwijs alle kwaliteiten die behulpzaam zijn bij het concretiseren van je (ontwikkel)verlangen. Kwaliteiten die al lang in je aanwezig zijn, maar die je gewoon even uit het oog was verloren.

Krijg ook ook helder zicht op de belangrijkste hindernissen t.a.v. dit verlangen van jou, en ontdek vervolgens de zielskwaliteiten die je gaan helpen om deze hindernissen minder hinderlijk te maken, of zelfs volledig te transformeren.

Praktisch:

  • Eén workshop in de ochtend, één in de middag

  • Duur: ca. 1,5 uur

  • 8 deelnemers per workshop

Ik kijk ernaar uit jullie daar te begroeten.

Hartelijke groet,

Rob Hessels

Beziel(en)de Coaching & Training

Behandelaar

Femme

Hallo mooie vrouw! Mijn naam is Femme, ben 46 jaar en ook single mum. Ik heb een praktijk voor vrouwen genaamd Femme-flow en ik geef Integral Pelvic Therapy

Mijn wens is om vrouwen (meer) in contact te laten komen met hun bekken en daarmee hun vrouwelijke kracht en sensualiteit. Daar zit zoveel moois verscholen voor ons allemaal!

Ik zal op het moeder in je eentje event in de grote tent een tweetal sessies geven van 90 minuten. We gaan dan op reis in ons bekken…

Huh denk je misschien, hoe dan?

We komen met 10 vrouwen samen in de grote tent

Na wat zachte oefeningen en een meditatie ga ik je uitnodigen om je eigen bekken te bevoelen. Met je handen. Op jouw tempo, manier. Veilig onder een dekentje. Dit kan gewoon met je ondergoed of dunne broek aan.

Hoe ziet je bekken-landschap er eigenlijk uit? We beginnen met de bot structuur en spieren. Hoe voelt de energie daar? Kun je contact maken met je vrouwelijke organen? Bevindt er spanning in je bekken? Of voelt het licht?

Zonder verwachting of invulling vooraf ga je steeds dieper in contact komen met je bekken. En vanuit die openheid voel je wat er op dat moment te voelen valt.

Ik kan je er nog van alles over vertellen, maar liever nodig ik je uit om samen op reis te gaan. Om ons te verbinden met onze superpower. Onze vrouwenkracht.

Wil je nu al meer weten? Kijk gerust op www.femme-flow.com.

Hopelijk kunnen jullie het zo copy pasten.

Vraagje nog: zijn er matrasjes, dekens, en een muziek box aanwezig?

Liefs Femme

Behandelaar

Ingela en Renske

Ingela Schuuring en Renske van ‘t Hekke hebben elkaar ontmoet in 2019.

Ze hadden meteen een hele speciale klik samen, die ze beiden verder wilden onderzoeken. Tijdens hun zoektocht kwam Human Design op hun pad en ze raakten zo bevlogen dat ze wekelijks aan de telefoon hingen om met elkaar hun inzichten te delen. Niet geheel toevallig dat ze allebei dit inzicht-kanaal in hun Human Design hebben.

Ze ontwikkelde hun eigen bibliotheek met al hun kennis om deze vervolgens te delen met de wereld in de vorm van readings en workshops. Naast deze passie die ze samen delen is Ingela Inzicht en zielenklank Gids en Renske energetisch hypnotherapeut.

En deze talenten hebben zij gebundeld voor een middagworkshop op het Moeder in je eentje Event, genaamd "Human Design van- kennis naar inzicht naar naar wijsheid". Een introductie over Human Design in combinatie met lichaamswijsheid door middel van een klankreis.

Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is en zijn / haar eigen rol heeft in het geheel. Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats kan jouw Human Design berekend worden; jouw unieke blauwdruk. Deze blauwdruk geeft inzichten over jezelf en is daarmee jouw eigen handleiding en een inzichttool voor persoonlijke ontwikkeling.

Leer via deze workshop je Human Design kennen en alvast wat stapjes maken naar je eigen uniek-zijn en krijg tijdens de klankreis de tijd om inzichten te integreren in je lichaam. Kennis, humor, ontspanning, wijsheid en inzichten zijn Ingela en Renske hun ingrediënten. Tijdens deze workshop kun je met hun werkwijze kennismaken.

We hebben plek voor 20 enthousiaste moeders, die deze middag een inkijkje willen krijgen in hun eigen ZIJN. Eén ding is erg belangrijk, wil je meedoen dan heb je je correcte geboortegegevens bij de hand, je telefoon en een matje waar je op kunt liggen.

Ben je alvast nieuwsgierig naar wie ze Ingela en Renske zijn?

Ingela is te vinden op https://ingela.nl / Renske op www.be-me-again.nl.

Behandelaar

Hanneke Speekenbrink

Ik ben Hanneke Speekenbrink, energetisch therapeut en fotograaf.

Tijdens het festival kom ik familieopstellingen en een lezing over mijn vechtscheiding geven en samen met Anne de workshop Over de streep.

In de aanloop naar het festival heb ik voor jullie een meditatie opgenomen (6 min) die je gratis kunt downloaden. Op dezelfde pagina vind je ook een gratis e-book ‘In 5 stappen uit de onmacht’: www.whoyouare.nl/alleenstaande-moeder-korting/

Als je alleenstaande moeder bent, heb je vaak nog last van dingen die spelen of speelden. Is er strijd, ben je slachtoffer of zit je nog met schuldgevoel? Is autoriteit een thema voor je en/of loop je in volgende relaties vast? En hoe gaat het met je kinderen? En misschien een nieuw samengesteld gezin?

Wist je dat je met familieopstellingen je kinderen kunt helpen minder last te hebben van gedragsproblemen en wat voor issues dan ook? Ook als het niet jouw schuld is… Tijdens het festival gaan we verschillende opstellingen doen, die helpen verwerken en loslaten. En ondersteunen in de verandering die jij zo graag wenst.

Tijdens de lezing zal ik iets vertellen over mijn ontdekkingen tijdens en na 9 jaar vechtscheiding. Met drie kinderen (toen 7, 5 en 0), waarvan ik mijn zoon helaas heel veel moet missen. Over hoe ik heb geleerd uit de onmacht te komen (hierover kun je op mijn website een gratis e-book downloaden). Hoe de strijd te stoppen, ook als je hier zelf slachtoffer van bent. Het krachtigste ‘wapen’ tegen dominantie en narcisme, hoe overeind te blijven voor jezelf en voor je kinderen en waar ook maar vragen over zijn.

Je bent helemaal welkom naar mijn workshop of lezing te komen. En natuurlijk ook om me te contacten of de gratis meditatie en het gratis e-book te downloaden. Om meer bij jezelf te komen en in je kracht! Ik zie je.

Liefs, Hanneke

Behandelaar

Linda van Tuil

Hi Lieve mama’s

Ik ben Linda van Tuil en ik mag samen met de andere behandelaars op het geweldige moeder in je eentje event staan. In mijn praktijk help ik mensen om blijvend van hun emotionele blokkades af te komen, hiervoor maak ik veel gebruik van EFT Emotional freedom technique.

Ik heb de bijzondere gave ontwikkeld om heel snel bij iemand’s diepste onderliggende pijn te komen. Waardoor ik kan voelen en je daarna kan uitleggen waarom er op dit moment dingen niet lekker lopen in jouw leven. Daarnaast bezit ik een berg aan kennis over de wereld van energie en kan ik jou helpen om er mee samen te werken inplaats van er tegenin te gaan. Dit zal er voor zorgen dat jouw leven snel verandert en jij uiteindelijk moeiteloos gaat aantrekken waar je naar verlangt.

Als alleenstaande moeder heb ik zelf ook een lange weg van helen afgelegd. Drie jaar geleden kwam ik er ineens na een lange relatie en een net geboren babytje alleen voor te staan. Ik heb hier echt een flinke deuk van op gelopen en mijn leven ging bergafwaarts. Het voelde alsof ik in een vrije val naar beneden stortte, voor mijn gevoel trok ik net op tijd mijn parachute open. Ik besloot namelijk dat dit niet het leven was wat ik mijn dochter wilde geven. Ik wilde niet die in gestortte dood ongelukkige moeder zijn en ik begon een lange weg van helen en uiteindelijk manifesteren.

Vandaag de dag dat ik dit bericht schrijf, ziet mijn leven er heel anders uit. Ik heb een fantastische nieuwe liefde aangetrokken, een goede baan en een succesvolle praktijk waar ik anderen mag helpen.

Ben je benieuwd of ik jou ook kan helpen om van je pijn af te komen en je grote en kleine blokkades te helen, dan ontmoet ik je graag. Op het event ga ik laten zien hoe een EFT sessie werkt en wie weet spreekt het je wel aan om er ook mee aan de slag te gaan als hulp bij jouw helen en manifesteren proces.

Ik geloof erin dat jij hier op aarde bent om echt gelukkig te zijn.

Liefs Linda

Behandelaar

Janneke

Lieve vrouwen,

Mijn naam in Janneke, alleenstaande moeder van 2 pubers.

De naam van mijn praktijk is Sacred Lifeforce, heilige levenskracht.

Belichaam jij je eigen heilige levenskracht?

Je kern, jou eigen midden ligt letterlijk in het midden van je lijf. Je bekken, oftewel je Pelvic. Pelvic Release is het vrijmaken van blokkades die ontstaan in het bekkengebied.

We zijn gewend aandacht te geven aan onze schouders of nek wanneer het daar vast zit, er pijn is, in onze onderrug het bindweefsel los te masseren. Onze bekken is niet zo vanzelfsprekend. Je bekken vrijmaken van blokkades, van spanningen en emoties die daar opgeslagen liggen geeft meer gevoel en aanwezigheid in je bekken, in je gehele lijf. Er ontstaat meer contact met je lichaam, je leert (je grenzen en verlangens) subtiel voelen, er ontstaat een groter bewustzijn, je krijgt contact met je innerlijke wijsheid, je levensenergie en levenskracht gaat stromen, er komt meer ontspanning en aanwezigheid in je lijf.

Doordat je meer aanwezig bent in je lijf verminderen klachten, ben je steviger in je eigen kern, jou wezen, jou basis.

Tijdens het Moeder in je Eentje festival geef ik een 2 tal workshops van 90 minuten waar we een reis maken naar onze eigen basis. We maken verbinding met ons bekkengebied, onze eigen basis, ons lichaam als tempel.

Volg je voeten naar de juiste tent, wellicht ontmoeten we elkaar. In alle openheid, nieuwsgierigheid, kwetsbaarheid en (on)veiligheid. Om te verzachten in een fijne bedding van andere vrouwen.

Weet je welkom mooie vrouw, met alles wat je mee brengt.

Lieve groet Janneke

Behandelaar

Maike van der Zwart

Quantum hypnose – een hypnosereis naar je quantumzelf.

In een trancereis van ongeveer 40 minuten zullen we de eigenschappen van je quantumzelf downloaden.

Dingen die je mogelijk kunt gaan ervaren:

emotionele en mentale heling,

zachtheid, koestering en innerlijke rust

antwoorden van je intuïtie,

inzichten in je levensmissie.

Er kan ook fysiek van alles in beweging komen. Zorg dat je voldoende water drinkt na afloop en dat je pen en papier bij je hebt om je inzichten te kunnen noteren.

Ik kijk ernaar uit je mee te nemen op een diepe reis in jezelf.

Fijne zomer en tot 10 september

Behandelaar

Manon

Lieve moeder,

raak jij snel overprikkeld en wil jij meer vuur en passie terugvinden. Schrijf je dan in voor mijn behandeling. We starten het gesprek met een kaartendeck. Het universum wilt jou ondersteunen.

Daarna zal ik jouw aura en chakra’s gaan reinigen. Er zal ontspanning en ontkramping plaatsvinden. Dan kan er meer ruimte ontstaan voor jouw authenticiteit; vuur en passie.

De behandeling vindt plaats op een stoel.

Behandelaar

Nikki

Hoi ik ben Nikki van Vrouwtje Theeleut.

Ik vertel jullie graag meer over de technieken van het Vallei Orgasme. Deze technieken leren je hoe je met seksuele energie, ook wel een andere naam voor pure levenskracht, je eigen batterij weer op kan laden. Dat ga je voelen in je energie level, je krijgt weer een natuurlijke blos op je wangen, je ogen gaan weer sprankelen van de overvloed aan energie die vrijkomt in jezelf. De technieken zijn oeroud en door Vallei in een springlevend jasje gestopt. Je gaat veilig voor jezelf stap voor stap leren hoe je deze motor aanzet.

Seksuele energie is een van de sterkste krachten op aarde, je kunt er nieuw leven mee maken. Diezelfde energie kun je ook inzetten als motor onder je eigen gezondheid en je groei als mens.

Wil je weer leren over hoe je meer in je lichaam kunt gaan leven en minder in je hoofd? Hoe je meer energie krijgt? Je eigenwaarde meer kan ontwikkelen?

Kom dan langs bij Vrouwtje Theeleut, Ik neem je mee in een korte innerlijke glimlach meditatie, en daarna geef ik een lezing over het Vallei Orgasme.

Mijn lezing gaat over weer contact maken met je eigen bron door de technieken van het Vallei orgasme.

Ik hoop dat jullie zo genoeg hebben anders hoor ik het graag.

Groetjes Nikki vd Ham, Vrouwtje Theeleut.

Behandelaar

Yvonne

Lieve vrouwen

Wat mooi dat dit prachtige evenement er nu alweer voor het 2e jaar is! Ik draag heel graag een steentje bij!

Mijn naam is Yvonne Raeijmaekers. Moeder en co ouder van 2 prachtige en soms ook uitdagende tieners:) En daarmee heel veel respect voor moeders die er helemaal alleen voor staan!

In mijn studio én atelier Yogakitchen Breda geef ik yogalessen en maak ik beeldende (intuïtieve) kunst.

De combinatie van yoga, meditatie en creativiteit is fantastisch!! Yoga brengt je dichter bij jezelf en in contact met de universele creatieve levensstroom.

Ik combineer de elementen yoga en schilderen dan ook in mijn studio/atelier met de workshops (He)ART & SOUL.

En het leuke is: je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met tekenen of schilderen. Het gaat om het creatieve proces en de verborgen boodschappen die jouw schilderij voor je heeft!!

Ik geef een verkorte versie van deze fijne workshop in de middag 10 september, superwelkom!!

(ipv yoga doen we een geleide meditatie en daarna heerlijk schilderen)

Verder kun je bij Yogakitchen Breda yogalessen volgen én werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ik organiseer opstellingenochtenden en begeleid ook individueel adhv opstellingen en creatieve coaching.

Daarnaast maak ik in opdracht portretten én zielsfluistering schilderijtjes (een schilderij in energie afgestemd op jouw proces)

Behandelaar

Lonneke

Lieve moedige mama’s (en papa’s wellicht ;-) ?),

Wat zet een scheiding je leven op z’n kop he… Zeker als het onverwacht is en niet jouw keuze! Mijn scheiding in 2013 kwam als donderslag bij heldere hemel, ik was net bevallen van ons tweede zoontje en in plaats van genieten dat mijn gezin compleet was, viel het compleet uit elkaar.

Eén ding wist ik wel zeker: hier wilde ik sterker uitkomen, voor mezelf én voor mijn kinderen. Het bleek het startschot om terug naar mezelf te gaan.

In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende methoden en tools ontdekt die me geholpen hebben mijn scheiding te verwerken en dichter bij mezelf te komen. Eén van mijn favoriete tools is EFT. Zelfs 5 jaar na mijn scheiding, meerdere coachtrajecten en een NLP- en intuïtief coach-opleiding verder, bleek dit nog heel veel bij te dragen om weer écht lekker in mijn vel te komen zitten.

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Technique en wordt ook wel tappen genoemd. Het valt onder de Energetische Psychologie en is een combinatie van de oude oosterse geneeskunst acupressuur en moderne westerse psychologie.

Een stressvolle gebeurtenis, zoals een scheiding, gaat gepaard met emoties als verdriet, machteloosheid, angst, gemis, schuld, schaamte, frustratie, boosheid, wrokgevoelens, rouw en hartzeer. Zolang deze gevoelens en emoties niet de ruimte krijgen om verwerkt te worden, kunnen deze onbewust een grote invloed hebben op je leven. Je kunt bijvoorbeeld het gevoel hebben vast te lopen, dat je elke keer in hetzelfde kringetje blijft gaan of fysieke klachten ontwikkelen.

Met EFT kun je op een hele toegankelijke manier de lading van deze emoties afhalen, waardoor de energie weer kan stromen. Het resultaat is meer rust, helderheid en ruimte voor compassie voor jezelf en de ander. En het mooie is: de techniek is heel simpel om zelf toe te passen!

Tijdens het festival leer ik je graag hoe. Want hoe lekkerder jij in je vel komt te zitten, hoe fijner dat is voor jou, je kinderen en alle andere lieve mensen om je heen. Daar doe ik het voor! Mijn visie is namelijk dat verbinding met de ander, begint met de verbinding met jezelf.

Nu al nieuwsgierig? Op https://back2me-academy.nl/eft/ kun je meer lezen over EFT en toegang aanvragen tot een aantal gratis Tapping Meditaties (o.a. de overweldigende gevoelens rondom de scheiding loslaten), inclusief video’s met uitleg en tips. Dan kun je nu al ervaren wat tappen voor jou kan doen en kunnen we de 10e al wat meer de diepte in.

Ik zie je graag!

Liefs,

Lonneke

Intuïtief coach Back2Me Academy

Behandelaar

Marjolijn

Lieve moeders!

Ik ontmoet je graag volgende week zondag❤️✨

Op dit prachtige evenement mag ik de workshop ‘’Je kind als spiegel’’ geven

Onze kinderen spiegelen vaak ons eigen gedrag en patronen, wat een rijkdom om onze blik naar binnen te richten wat direct een positief effect heeft op onze kinderen.

Ik ben zelf (single) moeder van 3 prachtige kinderen, die ik op een hele reis heb meegenomen😅 Twee processen van liefdevol uit elkaar gaan, met mijn eigen hart en innerlijke stem als kompas…

Ik voel me dankbaar voor dit pad en innerlijke rijkdom die ik ervaar!

Ik gun jou (en onze hele wereld!🙏) vanuit je hart en voluit leven!

Voel je welkom bij de workshop die jou uitdaagt om in jouw (liefdevolle) spiegel te kijken...

Liefs, Marjolijn

www.yourvibe.nl