Behandelaars

Voor de moeders:

Op de dag van het evenement vinden er diverse workshops, behandelingen en sessies plaats.
Zo kun je denken aan een ademworkshop, een vrouwencirkel, healings, EFT, bioresonantie, een energetische behandeling, een ijsbad, kundalini activatie etc etc.

Hieronder stellen alle behandelaars, therapeuten en coaches zich voor (op alfabetische volgorde)
Je leest hier tevens wat ze jou op 10 september kunnen bieden.
Via de link naar hun eigen websites kun je meer informatie van ze vinden en/of vragen stellen.

Op de dag zelf kun je een sessie bij hen boeken.
We streven er naar om zoveel mogelijk MOEDers zoveel mogelijk sessies te kunnen laten doen.
Hiervoor zijn we uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen van zowel behandelaars als MOEDers.

Voor de behandelaars:
Ben jij een behandelaar/therapeut en wil jij ook bijdragen aan het welzijn van de alleenstaande MOEDers?


Check deze link voor meer info.

Behandelaar

Maarten

Lieve jij,

Ik ben Maarten de Jong, geboren op 6-6-1978 in Breda. Als kind wilde ik al de wereld redden en vooral de natuur. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat de natuur alleen zichzelf kan redden. Net zoals in de natuur werkt het ook bij mensen. Ons lichaam is een zelfhelend organisme. Het is niet de pleister die de wond heelt, het is je eigen lichaam. Alles zit al in jou om te helen. Het enige wat nodig is, is balans.

Op het moederfestival geef ik twee VortexHealing behandelingen voor een groep. Hierin channel ik divine energy door je heen om blokkades op te lossen, waardoor je energie weer beter kan stromen. Het kan subtiel zijn en soms enorm transformerend. Je kunt gewoon zitten of misschien liggen als je een matje bij je hebt. Ik geef wekelijks gratis groepshealingen die je kunt bijwonen via de volgende link : https://vortex-healing.web.app

Ook zal ik een groepssessie doen met uitleg over het medicijnwiel en het creatieproces. In mijn praktijk werk ik met deze sjamanistische methode op basis van je geboortedatum. We gaan hierbij uit van dat je in eerste instantie een ziel bent hier op aarde en deze ziel allerlei ervaringen wil opdoen. Net als een pretpark, maar deze ervaringen lijken voor jou net echt en kunnen heel naar aanvoelen. Bekijk jouw wiel en ontdek mijn medicijnwiel in app : https://medicijn-wiel.web.app

Als afsluiting van het evenement kun je bij het vuur van verbinding genieten van de aandacht voor jezelf en voor elkaar. Hier mag je afscheid nemen van wat je niet meer nodig hebt in dit leven en kun je je hartsverlangen opschrijven en offeren in het vuur.


Liefs, Maarten

www.verdieping7.nl